Klacht: Kattengrind doos klontvormig

op 24 augustus 2018 over Dirk van den Broek in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Balen elke week weer geprobeerd te kopen maar nee hoor ze hebben het niet ook classic terrine paté van sheba voor een kat nooit aanwezig en da at lust mijn kat alleen maar in Rotterdam akkoord en op de goudsesingel ook pakken witte wijn zelden aanwezig

Gewenste Oplossing:

Nu niet meer

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Dirk van den Broek in behandeling genomen

Bericht van Dirk van den Broek

6 maanden geleden - Goedemiddag T van der Torre, Bedankt voor uw bericht, ik vind het vervelend dat u naar meerdere producten heeft misgegrepen. Zou u mij kunnen laten weten bij welke Dirk winkels u naar welke producten heeft misgegrepen? Dan doe ik hier graag extra navraag naar. Ik hoor graag van u. In afwachting van uw reactie, wens ik u een fijne dag toe.

Reactie van de melder van de klacht T a m Van der Torre

6 maanden geleden - Rotterdam goudsesingel en Rotterdam ommoord Kattengrind doos klontvormend witte pakken wijn en sheba katten voer classic terrine

Reactie van de melder van de klacht T a m Van der Torre

6 maanden geleden - nog geen antwoord ontvangen

Alle klachten die gemeld zijn door T a m Van der Torre