Klacht: Kattengrind doos klontvormig

op 24 augustus 2018 over Dirk van den Broek in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Dirk van den Broek over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Dirk van den Broek in behandeling genomen

Bericht van Dirk van den Broek

3 maanden geleden - Goedemiddag T van der Torre, Bedankt voor uw bericht, ik vind het vervelend dat u naar meerdere producten heeft misgegrepen. Zou u mij kunnen laten weten bij welke Dirk winkels u naar welke producten heeft misgegrepen? Dan doe ik hier graag extra navraag naar. Ik hoor graag van u. In afwachting van uw reactie, wens ik u een fijne dag toe.

Reactie van de melder van de klacht T a m Van der Torre

3 maanden geleden - Rotterdam goudsesingel en Rotterdam ommoord Kattengrind doos klontvormend witte pakken wijn en sheba katten voer classic terrine

Reactie van de melder van de klacht T a m Van der Torre

2 maanden geleden - nog geen antwoord ontvangen

Alle klachten die gemeld zijn door T a m Van der Torre