Klacht: Kat in de zak gekocht

op 04 juli 2016 over ICI Paris XL in de categorie Parfumerie winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In januari jarig geweest . 2 bonnen gehad van 15 euro per stuk . van ici Paris .
Eind januari in de uitverkoop 2 flessen Moschino gekocht 15 euro per stuk .
Nu een maand geleden in gebruik genomen en het stinkt gewoon . Het ruikt gewoon heel erg vries. .Terug naar de winkel in Naaldwijk geweest .kunnen niets voor mij doen omdat ik geen aankoop bon meer had. Maar ik heb geen bon meer helaas . Ik heb er op deze manier niets aan en vind het zonde van het geld .Kunt u mij tegemoet komen met een vergoeding . Ik zou er erg blij mee zijn .

Gewenste Oplossing:

Als ik er een vergoeding voor terug zou krijgen .

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ICI Paris XL

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ICI Paris XL nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Foute flessen