Klachten over ICI Paris XL

Heeft u een klacht over Ici Paris XL? Helaas kan er ook bij deze parfumerie keten wel eens iets mis gaan. Heeft u een nieuw flesje Dolce & Gabbana... Lees meer >

Statistieken van ICI Paris XL in de categorie Parfumerie winkels

72 klachten gemeld
1.6 /10
103 stemmen
103

Tijdslijn

Onttrekking aan koopovereenkomst

Klacht van op 05 juni 2018 over ICI Paris XL in de categorie Parfumerie winkels

Vandaag heb ik deze klacht geformuleerd: Aan ICI Paris XL Onderwerp: levering aanbieding Geachte heer of mevrouw, Op 31 mei j.l. heb ik via uw website een product ( 1-Million PR eau de toilette 200ml) bij u gekocht voor € 69,99 met bestelnummer 172239261 .... Lees meer

klachten van een verkoopster

Klacht van op 19 mei 2018 over ICI Paris XL in de categorie Parfumerie winkels

Goede dag,ik ben vandaag in jullie winkel in Aarchot geweest met een cadeau kaart voor een parfum te kiezen.Jullie verkoopster Lien was hellemaal niet vriendelijk .Dat meisje deedt heel arrogant. Ze bekeek me heel raar ,dat is niet normaal.Ik praat... Lees meer

geen geld terug na 2maand

Klacht van op 16 mei 2018 over ICI Paris XL in de categorie Parfumerie winkels

27 maart heb ik een parfum besteld. Gezien deze maar niet aankwam (wat normaal de dag nadien ging aankomen) heb ik hun gebeld hierover. Volgens hun vonden ze niets terug op mijn naam of bestelnummer (want ik had wel degelijk... Lees meer