Klachten over ICI Paris XL

Heeft u een klacht over Ici Paris XL? Helaas kan er ook bij deze parfumerie keten wel eens iets mis gaan. Heeft u een nieuw flesje Dolce & Gabbana... Lees meer >

Statistieken van ICI Paris XL in de categorie Parfumerie winkels

13 klachten gemeld
2.0 /10
8 stemmen
8

ICI Paris XL Complimenten

Punten

Klacht van mireille dupre op 13 februari 2023 over ICI Paris XL in de categorie Parfumerie winkels

In sint niklaas schoping centrum heb ik meerdere aankopen gedaan. Mijn puntjes worden blijkbaar niet opgenomen.de mevrouw in blankenberge prxl heeft het Ondekt zelfs mijn kaart werkt niet meer, ze denken dat het personeel hun eigen kaarten scan, het is... Lees meer

Bijwerken

Klacht van Saeidkhan op 23 januari 2023 over ICI Paris XL in de categorie Parfumerie winkels

Ik heb een Sauvage bij jullie gekocht, Maar ik hield niet van de geur van de eau de cologne, dus heb ik dat product teruggestuurd. Maar je hebt niet geüpdatet. Gelieve bij te werken Ik stuurde met post.NL Ik... Lees meer

unieke wincode

Klacht van joe2 op 27 december 2022 over ICI Paris XL in de categorie Parfumerie winkels

Verwijst naar een niet bestaande website. Aangezien er op folder, die je als cadeau bij je besteding krijgt, geen vevaldatum staat vermeld mag je als koper er gan uitgaan dat je code geldig is. Misleidende reclame dus. Lees meer