Klachten over ICI Paris XL

Heeft u een klacht over Ici Paris XL? Helaas kan er ook bij deze parfumerie keten wel eens iets mis gaan. Heeft u een nieuw flesje Dolce & Gabbana... Lees meer >

Statistieken van ICI Paris XL in de categorie Parfumerie winkels

68 klachten gemeld
1.6 /10
114 stemmen
114

Tijdslijn

Klacht filiaal Oss, m.b.t. service

Klacht van op 31 december 2018 over ICI Paris XL in de categorie Parfumerie winkels

29 september 2018 Beste heermevrouw, Ik schrijf deze mail namens mijn moeder, een trouwe klant van ICI. Op 29 september was zij in een Ici Paris Filiaal in Oss, waar ze om een monster vroeg van een luchtje. Ze heeft een allergie... Lees meer

Geen korting gekregen

Klacht van op 27 december 2018 over ICI Paris XL in de categorie Parfumerie winkels

IK wilde een mascara van Shisheido bestellen met 50% korting zoals vermeld op de site. Helaas in het winkelmandje rekent hij maar 10% korting.. In het verleden ben ik al tegen zoveel dingen aangelopen zoals het niet accepteren van giftvouchers,... Lees meer

OP 2512 FLESJE EAU DE SAUVAGE BESTELD EN DIRECT BETAALD VIA BELFIUS BANK !!!!!!!! 83,72 euro. ( bankbewijs hier ) BERICHT VAN B POST - BIJ LEVERING 156 euro TE BETALEN OF GEEN PAKJE. ICI PARIS GEBELD TE BRUSSEL... Lees meer

verkeerde product meegegeven 11-12-2018

Klacht van op 12 december 2018 over ICI Paris XL in de categorie Parfumerie winkels

ze hebben mij een verkeerde oogpotlood meegegeven. Welke ik had aangewezen bleek bij thuiskomst en na opening niet het product te zijn, wat ik in Amsterdam Zuidoost heb gekocht. Ik heb het wel gebruikt 1xlig, maar toen ik het borstel... Lees meer