Klacht: Kapotte zwembroek, slechte kwaliteit

op 09 juli 2017 over HEMA in de categorie Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb vorige week een zwembroek gekocht voor mijn vriend, donkerblauw met flamingo’s. Hartstikke leuk! Hij heeft hem echter 1x aangehad (we waren nog niet eens op het strand) toen ik zag dat die bij zijn kruis helemaal uitgerekt was en lelijk geworden! Hij is daar nier blauw meer, maar wit! Erg slechte kwaliteit, dit zijn wij niet gewend van de HEMA, wij kopen onze zwemkleding daar ieder jaar. Kunnen wij ons geld nog terug krijgen?

Gewenste Oplossing:

Als wij ons geld terug krijgen. We hebben helaas de bon niet meer omdat hij perfect zat en hok hem sowieso ging dragen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over HEMA

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over HEMA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Nanouk66