Klacht: kapotte telefoon

Deemkees op 13 oktober 2017 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

telefoon ging niet meer aan, en ik heb hem naar de winkel gebracht, ik was mijn tel 2 weken kwijt en kreeg ook geen leen toestel. Na een maand ging mijn tel weer niet aan, dus weer naar T-mobile weer mijn tel 2 weken kwijt maar toen ik bij T-mobile kwam zeiden ze mij dat het een ander toestel was.. Ik weet niet wat er de 1ste keer gebeurd is bij de reparatie, maar het is duidelijk dat mijn toestel is omgewisseld. Ik had een nieuwe samsung, dat kunnen jullie ook aan mijn contract zien!

Gewenste Oplossing:

Nu heb ik een toestel van €140,00 gekocht want ineens konden ze mijn telefoon niet meer maken.
Wat gaan we nu doen met mijn abbonement? En ik voel me belazert

Graag hoor ik van u
Mvg,
Demian Jacobs
0634824406

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door