Klacht: Kapotte tablet

op 17 september 2013 over Leen Bakker in de categorie Woonwarenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op mijn tablet zit een vlek, die als je er aan komt er uit ziet als olie op water. Ondanks een volle accu gaat de tablet uit. Ik kan hem dan niet meer aan zetten. Alleen als ik hem weer aan de oplader leg gaat hij weer aan. Dan kan ik de tablet even gebruiken en dan gebeurt er weer het zelfde. Ik kan mijn tablet nu niet meer gebruiken.

Gewenste Oplossing:

Ik ga er van uit dat ik een nieuwe tablet van U ontvang.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Leen Bakker

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Leen Bakker nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Leen Bakker in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Jejadofe