Klacht: Kapotte startmotor geleverd gekregen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik zou hier niets meer bestellen . Ze hebben mij een kapotte startmotor geleverd kan gebeuren. Klantenservice gebeld goed geholpen zouden voor een snelle oplossing zorgen. Wacht nu al 2 dagen op verzending van de nieuwe startmotor maar helaas nog niets gehoord en het is nu weekend.Dus als het wel goed gaat ben ik een week verder voor ik mijn startmotor heb.

Gewenste Oplossing:

Bij Mister-Auto zal ik nooit meer tevreden zijn gewoon een kutbedrijf.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Mister Auto Webshop

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Mister Auto Webshop nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door John van Driel