Klacht: kapotte schoen

op 26 april 2017 over Nike in de categorie Sportmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste,

Mijn zoon heeft enige tijd geleden van zijn kledinggeld hele dure nikeschoenen gekocht €130,- Nu waren wij twee dagen geleden in londen waar hij in een punaise is gestapt. De lucht is daarmee uit zijn schoen gelopen waardoor hij zijn schoenen nu weg kan gooien. Ik begrijp dat jullie niet verantwoordelijk zijn voor punaises op de weg maar het is voor hem heel zuur.
Zulke dure schoenen blijken dan wel heel kwetsbaar en dat heeft hij zich niet gerealiseerd.

Gewenste Oplossing:

Dat weet ik niet, we zouden heel tevreden zijn met een tegemoetkomen in schoenen of financieel.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Nike

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Nike nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Chiem