Klacht: Kapotte iphone bedrijf spoorloos

op 08 augustus 2017 over Just Get in de categorie Reparatie- en onderhoud diensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ruim een half jaar geleden heb ik een IPhone 6 Refurbished gekocht op internet via een Nederlandse website, waarbij de garantie van een jaar beloofden en binnen een dag in huis bezorgden. Toen het pakketje er was, zat er raar genoeg geen bon of garantiebewijs in. Ik ben altijd heel netjes met mijn telefoon om gegaan, maar het touchscreen doet het nu opeens niet meer.. Ik probeer nu via de afschriften het bedrijf te zoeken, zodat ik aanspraken kan maken op de garantie, maar het enige wat ik vind is een rekeningnummer.
NL35 RABO 0117 7136 78
Stichting Pay.nl

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag met het bedrijf in contact willen komen voor mijn garantie.

Alle klachten die gemeld zijn door Merelvo