Klacht: Kapotte I phone 6 geleverd.

112233marpo op 28 maart 2018 over Groupon in de categorie Coupon Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Refurbished telefoon I phone 6 gekocht via Groupon bij Rhinotec voor 359 euro in februari 2017. Na vele telefoontjes en mailtjes en het opsturen van de telefoon naar Rhinotec kreeg ik de telefoon kapot terug. Uiteindelijk heb ik voor 50 euro credits van Groupon ontvangen. Niet doen dus een telefoon kopen via Groupon want ondanks de garantie van een jaar kun je uiteindelijk naar je geld fluiten.

Gewenste Oplossing:

Mijn geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Groupon

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Groupon nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door