Klacht: Kapotte hardcase koffee

op 27 augustus 2016 over Easyjet in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Van 12 t/m 26 aug op vakantie geweest naar Malga. Bij ophalen van de ruimbagage koffer(hardcase en voor het eerst in gebruik gehad) kom ik erachter dat mijn koffer is beschadigd! Er zit notabene een scheur in de hardcase. Nu heb ik met eigen ogen gezien hoe 1 medewerker behoorlijk ruig met de bagagekoffers aan het smijten was, wat dus resulteerd in een kapotte koffer! Indien nodig is een foto van de schade te overhandigen. Vind het in eerste instantie al een schande hoe men omgaat met ruimbagage door deze letterlijk op de kar te smijten! En nu blijkt idd dat mijn splinter nieuwe koffer gewoon een scheur heeft opgelopen.
(There is a ripp in the hardcase trolley wich was brand new)

Gewenste Oplossing:

Mijn hardcase koffer volledig vergoed!
-omdat hij notabene splinter nieuw is.
-omdat er letterlijk gesmeten word met de koffers.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Easyjet

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Easyjet nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mw38