Klacht: Kapotte broek

op 18 december 2017 over ZARA in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Zaterdag ben ik naar de Zara Rotterdam alexandruim geweest en heb daar een zwarte broek gekocht. Na thuis komst zag ik dat de broek losse draadjes had en na 1 halve dag de broek te hebben gedragen is de rits en binnenvoering kapot. Als je contact met Zara opneemt, zeggen ze dat je terug moet gaan naar de winkel terwijl ik er pas ben geweest en geen zara in de buurt heb zitten.

Gewenste Oplossing:

-

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ZARA

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ZARA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Melissamelussa