Klacht: kan niet op de site since paar maanden

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik kan dus ook niet mezelf afmelden …ik krijg wel nog steeds emails…dus op die manier verdien ik dus nog geld…..tenminste dt zou zo zijn …erg frustrerend op die manier…..geen idee wat er aan de hand is met die site…ik denk dus dat ze wel betaald krijgen als ik klik op hun email …maar ik dus niet….ik denk dus dat ik de email direkt in de bin ga stoppen …want ik ben geen charity ..

Gewenste Oplossing:

ik zou tevreden zijn als ik gewoon op de site kan en ze direkt gaan betalen als ik dat bedrag heb bereikt

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Cash 4 ladies

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Cash 4 ladies nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door tanyshae