Klacht: geen vergoeding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb sinds cash for ladies is overgegaan in spaar4cash geen vergoeding meer ontvangen voor het klikken op e-mails of banners. Graag zou ik alsnog een vergoeding hiervoor ontvangen, anders heb ik het idee dat je alleen maar ergens voor gebruikt wordt!! Namelijk dat de aanbieders hopen dat je artikelen bij hen koopt. (En inmiddels ruim 100 keer geklikt en je kunt geen restitutie op je rekening krijgen.

Gewenste Oplossing:

Gaarne vergoeding van bovenstaande!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Cash 4 ladies

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Cash 4 ladies nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ottevangerjc@casema.nl