Klacht: Kan niet inloggen

op 29 mei 2017 over DigiD in de categorie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb geprobeerd in te loggen maar krijg steeds te horen dat ik mijn gebruikersnaam moet invoeren, hier zit echter het probleem. Ik kan al tijden niet op digi d en heb een nieuwe aangevraagd , hierna ontvang ik steeds een brief met een code waarmee ik moet inloggen direct bij stap 1 gaat het mis er staat;activeringscode op het linkje dat druk ik in en dan staat er , voer gebruikersnaam in, die heb ik dus niet dat probeer ik opnieuw in te voeren via nieuwe digi d, wat dus niet lukt omdat ik die code niet in kan voeren.

Gewenste Oplossing:

Als dat systeem eindelijk een x gaat doen wat het hoort te doen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over DigiD

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over DigiD nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Akira2012