Klacht: kan niet bijbestellen zonder terwijl het nu maandag is en er woensdag word geleverd bijbestellen

op 01 juni 2016 over Kwantum in de categorie Bouwmarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb vrijdag ..boxspring en hoofdbord gekocht en dit word woensdag bezorgd ..ik dacht matras niet nodig ..nu blijkt matras andere maat en ben ik vandaag maandag naar filiaal gegaan om matras erbij te bestellen ..kreeg ik te horen dat het alleen mogelijk is als ik nog een keer bezorgkosten betaal ..waarom het word in 1 keer gebracht dan wel op vrijdag ..dit niet gedaan ..nu heb ik boxspring zonder matras ..die schaf ik dan maar ergens anders aan ..echt klantonvriendelijk kwantum ..blijdorp

Gewenste Oplossing:

matras als nog meegeleverd voor 1x bezorgkosten //desnoods op vrijdag

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kwantum

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kwantum nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door flybelle