Klacht: kan niet bellen wel gebelt worden.

op 24 december 2012 over Vodafone in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Het is niet mogelijk om een uitgaande oproep uit te voeren. Als ik iemand probeer te bellen komt het volgende bericht op mijn scherm: u kunt geen uitgaande oproepen doen terwijl oproepblokkering is ingeschakeld. Ik heb geprobeerd uit te zoeken hoe ik deze blokkering kan uitschakelen maar dat is niet gelukt. Nergens in mijn instelling kan ik een verband met dit bericht vinden.

Gewenste Oplossing:

ik wil bellen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Vodafone in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Vodafone een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Vodafone

Heeft op 22 januari 2013 om 11:13 geantwoord

Geboden Oplossing:

Vodafone heeft de klant per e-mail op de hoogte gesteld.

Alle klachten die gemeld zijn door andrebooi