Klacht: Kan foto’s niet meer uploaden. Loopt vast!

op 29 december 2017 over Instagram in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Een paar dagen geleden wilde ik een foto uploaden, maar liep vast. Elke keer gebeurt het weer. Er komen dan upload balkjes te staan en die blijven er staan. Als ik het opnieuw probeer, komt hetzelfde balkje er weer te staan, maar dan boven het andere balkje. Opnieuw opstarten, in en uitloggen helpt niet en de app is gewoon geupdate. En als ik een probleem wil melden bij de instellingen van Instagram, stuurt hij me weer terug naar een ander scherm en is m’n feedback dus niet doorgekomen. Ik weet niet meer wat ik moet doen!

Gewenste Oplossing:

Als ik m'n foto's weer kan uploaden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Instagram

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Instagram nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door LiennYasminn