Klacht: Kan een groupon aankoop niet activeren.

op 08 februari 2018 over Groupon in de categorie Coupon Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een groupon voucher voor Mcafee total protection gekocht en kan deze aankoop niet activeren. Groupon verwijst mij naar Eptimum om de klacht op te lossen en Eptimum verwijst mij naar Groupon. Groupon weigert mijn geld terug te storten en lost de het probleem ook niet op

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik McAfee total protection heb ontvangen. Indien dit niet mogelijk is ben ik tevreden als de aankoop ongedaan wordt gemaakt en het geld direct op mijn bankrekening wordt te teruggestort.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Groupon

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Groupon nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Willem4