Klacht: Kaartjes FC barcelona VS Betis is een andere als ik deze download

op 13 augustus 2017 over Viagogo in de categorie Kaartenverkoop

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb voor mij en mijn zoontje 2 kaartjes gekocht voor FC Barcelona VS Real Betis op 20/8, als ik deze download krijg ik 2 kaartjes te zien voor FC Barcelone VS Real Madrid op 13/8!! Ik krijg een standaard reactie dat de wedstrijd verzet is van 19/8 naar 20/8 maar dat weet ik ook wel. Ik heb helemaal de verkeerde tickets!! Ik kan ze niet bellen, wie weet wat ik nu het beste kan doen? Ik zou zeer dankbaar zijn als iemand een telefoonnummer heeft of een mailadres waar wel gewoon op gereageerd wordt. Bestelnummer is 13471140

Gewenste Oplossing:

Als ik 20/8 naar Barcelona kan rijden en zeker weet dat ik binnenkom met de juiste tickets.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Viagogo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Viagogo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door tijnstoeldraijer