Klacht: Kaarten bijna dubbele prijs

op 15 februari 2018 over TopTicketshop in de categorie Ticketbedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Via het bedrijf topticket 3 kaarten gekocht voor de musical vamos voor 18-2-2018. Op de e tickets staat een andere naam en de prijs is anders. Prijs op de kaart is 41.50 en ik heb per kaart 69 euro betaald. Dit is nog zonder de extra kosten. In de mail en blijkbaar op de site staat aangeven dat het om doorverkoopkaarten kan gaan en een prijs dus anders kan zijn. Maar 27.50 bovenop elke kaart is echt diefstal.

Mvg d borsje

Gewenste Oplossing:

Ik zou tevreden zijn wanneer ik de normale prijs betaal. Dat er misschien een klein verschil van 5 euro is prima,maar geen 27.50 voor dezelfde zitplaatsen. Via evertim heb je voor 59 golden tickets.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over TopTicketshop

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over TopTicketshop nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Deborah borsje