Klacht: Kaart zonder datum verlopen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een beauty en parfum kaart ZONDER datum. Enkel 25euro stond erop. Bij ICI Paris werd me verteld dat de kaart verlopen is en opnieuw geactiveerd moet worden. Helaas wil het bedrijf dit niet doen. Ik vind het vreemd dat kaarten mogen verlopen. Het is immers gewoon betaald. Kan dit zomaar?

Gewenste Oplossing:

Er moeten uitgifte datums op kaarten komen
Ik wil mijn 25e besteden bij ICI paris

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Beauty en Parfum cadeau

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Beauty en Parfum cadeau nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Angelique Koevoets