Klachten over Beauty en Parfum cadeau

Hieronder kunt u zien welke klachten er over Beauty en Parfum cadeau zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Beauty en Parfum cadeau in de categorie Waardebonnen- en voucher aanbieders

39 klachten gemeld
1.7 /10
16 stemmen
16

Tijdslijn

Ook ik vond na lange tijd tijdens opruimen enkel cadeaukaarten, waaronder een Beauty Parfum cadeau. De geldigheidsduur is verstreken. Weg geld. Ik besef, dat het mijn eigen “schuld” is, maar heb toch moeite met de beperkte geldigheidsduur. Zo wordt er geld... Lees meer

had een kado kaart gekregen van een bedrijf voor mijn verjaardag blijkt die verlopen .Bedrijf koop meerdere kaarten tegelijk voor personeel voor verjaardagen en gelegenheden .Is toch belachelijk kaart is gewoon voor betaald zo kan ik ook rijk worden... Lees meer

wettelijk moeten bonnen 2 jaar geldig blijven minimaal. maar de beauty cadeau kaart die ik anderhalf jaar geleden ontving, is niets meer waar. Er staat nog 69,00 op. weg geld. daarnaast is deze bon ook online niet inleverbaar. Daardoor was door... Lees meer