Klacht: Kaart verlopen

op 06 februari 2018 over RestaurantCadeau in de categorie Waardebonnen- en voucher aanbieders

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn kaart is verlopen(na een jaar).Ik heb al diverse keren per telefoon en per mail contact gezocht,om van de coulance regeling gebruik te maken. Mail wordt niet beantwoord. Via de telefoon wordt beloofd de kaart te verlengen. Ik heb het gevoel dat restaurant cadeau kaart mijn geld wil stelen.

Gewenste Oplossing:

De geldigheid van de kaart met een jaar verlengen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RestaurantCadeau

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RestaurantCadeau nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Monmid69