Klacht: juweel niet in orde

op 14 juli 2017 over Moms Liquid Love in de categorie Sieraden en horloges

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kreeg na lang wachten ongeveer een jaar geleden mijn moedermelkjuweel aan. Het is waarschijnlijk niet correct gemaakt, want de moedermelk begon te rotten en is uit het juweel gevallen. Ik probeerde zowel via Messenger, als via de website contact te nemen met haar, maar krijg geen antwoord. Ik maakte me dan lid van de gedupeerdengroep op Facebook. Via een vriendin van haar liet ze me weten dat ze ging controleren of ze nog moedermelk van me overhad. Sindsdien geen contact meer en ook met die vriendin heeft ze gebroken. Op de facebookgroep zitten meerdere gedupeerden die hun juweel nog niet aankregen. Ze blokkeert iedereen die vragen stelt.

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag een schadevergoeding krijgen. Het juweel door haar laten maken lijkt me geen oplossing meer, want dan zie ik het niet meer terug denk ik.

Alle klachten die gemeld zijn door Shari Pot