Klacht: Jurk retour omdat hij kapot is.

op 16 januari 2014 over Bonprix in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 16 dec. 2013 heb ik bij Bonprix een jurk besteld, hierop zat een rode satijnen bank gestikt. Na 1x dragen (1e kerstdag) was deze band al aan het rafelen. Conclusie… te kort op de kant gestikt. Op 30 december gebeld en verhaal bij bonprix neergelegd. Er werd mij verteld dat ik de jurk met een begeleidend schrijven op moest sturen. Dit op 6 januari gedaan. Vandaag maar eens gebeld voor de status. Volgens hun hebben ze de jurk nooit retour gehad, terwijl postnl. via track en trace duidelijk aangeeft dat deze afgeleverd is. Dame aan de telefoon beweert dat ik dat niet kan zien. Want postnl geeft deze informatie niet. ONZIN !!! Ik heb toch duidelijk een barcode om de zending te volgen. Nu moet ik weer gaan wachten op een klachtenformulier.

Gewenste Oplossing:

Retour storten van het aankoopbedrag + verzendkosten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Bonprix over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door cisca1981