Klacht: Jullie zijn oplichters

op 18 augustus 2016 over KLM in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn man overleed plotseling en onze dochters moesten hun vakantie beëindigen. Onze oudste dochter woont in Zwitserland en is met een van onze auto’s naar huis gereden. Ze had nog een retourticket in augustus, dus naar Nederland met onze auto terug. Wat schetst onze verbazing dat haar ticket terug is gecanceld. Kost haar een hoop geld. Dit is de service van de KLM. Hartelijk bedankt. Een hele boze en verdrietige moeder.

Gewenste Oplossing:

Ik denk dat dat niet meer mogelijk is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over KLM

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over KLM nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Lenie Meijerink