Klacht: Jongensschoenen binnen 6 maanden stuk

op 05 juli 2017 over Nike in de categorie Sportmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte heer, mevrouw,
Voor sinterklaas heb ik afgelopen jaar mijn zoontje nieuwe Nike schoenen gegeven. Hij heeft ze nu een half jaar, en niet eens intensief gedragen, maar helaas is de stof en de zool al dusdanig beschadigd / stuk dat ik de schoenen niet meer kan laten maken bij een schoenmaker. Ik zou mogen verwachten dat deze dure sportschoenen toch wel wat langer mee zouden kunnen gaan.

Gewenste Oplossing:

Ik weet niet wat de mogelijkheden zijn? Is het mogelijk dat de schoenen vervangen kunnen worden? Hij is namelijk helemaal gek van het model, de huaraci's? (Goede spelling)

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Nike

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Nike nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door eisenbergerkoster