Klacht: JE WORDT NIETGEBELD EN LAAT STAANN TERUG GEBELD

op 15 augustus 2016 over Phone House in de categorie Telecomwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 10 juni 2016 een oplader met extra lang snoer voor Samsung tablet S voor ons besteld, garantie. Donkere kleine heer, Jopie Popie, aan reparatie balie, VENESTRAAT DEN HAAG zegt geef uw tel.nr. en ik bel als snoer binnnen is, nee dus. Ik bel meerdere malen, krijg steeds eenn bandje het is zo druk spreek boodschap in en wij bellen zsm terug. IK ZIT NOG TE WACHTEN!! HET IS NU 15 AUGUSTUS IK BEN NOG STEEDS NIET GEBELD EN MIJN KAPOTTE OPLADER MET SNOER IS NOG STEEDS NIET VERVANGEN. SLECHTE SERVICE EN HEEL SLECHTE RECLAME VOOR HET PHONEHOUSE

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn oplader en snoer krijg waar ik recht op heb

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Phone House

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Phone House nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door lia bik