Klacht: Jas kapot. Word niet serieus genomen.

op 29 juli 2017 over Cranenbroek in de categorie Tuin

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

2 weken geleden een jas gekocht bij cranenbroek. Na 1 week schoot de rits steeds open als ik hem aanhad en dan bleef de rits hangen waardoor ik de jas over mijn hoofd moest uittrekken, zo ook de rits van de zak was vrijwel direct stuk. Terug gegaan naar de winkel, hier werd ik door gestuurd naar de technische dienst, hier mijn verhaal gedaan. De medewerken ging overleggen met zijn chef, hier hebben ze de ritsen goed gedaan en zeiden dat er niks aan de hand was… toen ik aangaf dat er degelijk wel iets aan de hand was werd ik niet serieus genomen en kon weer gaan. Ik vind dit geen service zeker niet omdat het relatief duren jas was van de cranenbroek. Ze zullen mij hier daarom ook nooit meer zien in de winkel en ik raad het andere mensen ten zeerste af.

Gewenste Oplossing:

Als ze met een nette oplossing komen voor een nieuwe jas of geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Cranenbroek

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Cranenbroek nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Liza matheeuwsen 92