Klacht: JAS Abonnement

op 16 augustus 2016 over Connexxion in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb OV -Chipkaart met JAS Abonnement. Sinds 2015. De bedoeling was dat je kunt op Schiphol “Gratis” reizen. Sinds 2014 of 2015 ik weet niet wanneer precies, deze abonnement is niet meer geldig. Ik betaal vol tarief als ik op Schiphol ga reizen. Opladen bij alle opladen punten lukt mij ook niet.

Gewenste Oplossing:

Ok als ik positief antwoord van u krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Connexxion

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Connexxion nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Tehisjr