Klacht: Iphone 5 se niet leverbaar op afgesproken moment

op 06 juni 2016 over Phone House in de categorie Telecomwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Iphone 5 se is landelijk slecht leverbaar. Ondanks dat geeft de phonehouse op haar website nog steeds aan dat dit toestel direct leverbaar is. Hierover contact gehad. De klantenservice geeft aan dat zij dit ook aangegeven hebben, maar dat de website nog steeds niet aangepast is.
Heb bewust toestel bij de phonehouse besteld omdat zij toen aangaven het toestel te leveren binnen 2-3 werkdagen. Nu zie ik dat er zelfs staat dat hij direct leverbaar is. Ik wacht nu al 2 week op levering van het toestel.

Gewenste Oplossing:

- als de site aangepast wordt (de misleiding stopt)
- ik per direct mijn toestel krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Phone House

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Phone House nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door jop6909