Klacht: Internet klachten + Onbereikbare klantenservice

op 05 mei 2016 over Ziggo in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Internet die we van Ziggo hebben werkt slecht en sporadisch. Ondanks het opvolgen van de juiste reset methode zijn er dagen bij dat het Internet wel de router in komt maar geen DNS check lukt andere dagen is er geheel geen Internet. Dit is op zichzelf al onvergeeflijk. Wat me echter nog het meest stoort is dat als ik probeer contact te leggen om deze reëel problemen aan te geven ik altijd een keuzemenu krijg. Na inspreken dat het over een storing van Internet gaat (2-2 in keuzemenu) verbreekt Ziggo automatisch de verbinding zodat ik niet eens iemand kan spreken!!

Gewenste Oplossing:

Wanneer een monteur kosteloos langs komt om het Internet te verbeteren om stabiel te blijven of we als we van Ziggo een nieuwe router krijgen met minder kuren.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ziggo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ziggo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Familie Geerdes