Klachten over International Card Services

International Card Services, beter bekend als ICS verschaft Visa en Mastercard credit cards. ICS heeft verschillende soorten credit cards zoals de World... Lees meer >

Statistieken van International Card Services in de categorie Creditcards

40 klachten gemeld
1.5 /10
32 stemmen
32

Tijdslijn

Referentienummer 385254124 Ik ben sinds kort getrouwd en woon dus ook sinds kort ergens anders. Bij aanvraag van de creditcard heb ik gezegd dat ik nu ergens anders woon dan wat er op mijn loonstrook staat. Hier zou rekening mee gehouden... Lees meer

U heeft mij schriftelijk benaderd met de mededeling dat ik via mijn email adres niet bereikbaar zou zijn. Ik heb dit email-adres al jaren en ben niet van plan dit te gaan veranderen. Mijn email-adres is ingridbillmann@versatel.nl. Met vriendelijke groeten Ingrid... Lees meer

geblokkeerde credit card

Klacht van op 16 augustus 2018 over International Card Services in de categorie Creditcards

Afgelopen week wilde mijn partner haar rekening bekijken i.v.m. een vakantie vanaf 29 augustus aanstaande. De account en creditcard was echter geblokkeerd.Zij heeft deze card al een kleine 20 jaar, is geen wanbetaler en betaalt elke maand netjes haar rente over... Lees meer

Volgens de verhuurbedrijf hebben zij toestemming gegeven om de borg vrij te geven en verwerkt als transactie. Dus kunnen de creditcards of de bank dat gelijk doen alleen toen ik neem contact met bank volgens hun doet nog steeds 21... Lees meer

Ik heb 24 juli 2018 een creditcard aangevraagd. De daaropvolgende dag kreeg ik mail dat er gegevens ontbraken die een rood zouden zijn aangegeven in de mail. Er was geen kleur te zien in de mail. Ik heb ontbrekende gegevens... Lees meer