Klachten over International Card Services

International Card Services, beter bekend als ICS verschaft Visa en Mastercard credit cards. ICS heeft verschillende soorten credit cards zoals de World... Lees meer >

Statistieken van International Card Services in de categorie Creditcards

38 klachten gemeld
1.6 /10
35 stemmen
35

Tijdslijn

Pas geblokkeerd

Klacht van op 21 januari 2019 over International Card Services in de categorie Creditcards

Ik heb 4 maanden terug een brief thuis ontvangen van ICS Card, ze wouden mijn gegevens hebben. Ik heb al mijn gegevens ingevuld en opgestuurd (aangetekend) per post. Uiteindelijk heb ik contact opgenomen met een van de medewerkers om te... Lees meer

Afspraken worden niet nagekomen.

Klacht van op 08 januari 2019 over International Card Services in de categorie Creditcards

Tijdelijk werkloos geraakt. Betaling binnen de (zonder consequenties) gestelde termijn voldaan. Herhaaldelijk contact gehad met de klantenservice en gaven aan dat er voor een bepaalde termijn de betaling voldaan moest worden (aan gehouden!). Vervolgens sta ik op het punt naar... Lees meer

Ik probeer sinds 8 december een afschrift te krijgen van mijn transacties 1) medewerkers lezen de mail niet juist. Want eindelijk in januari komt er een met het totaal bedrag, niet een met elke transactie apart erop. Op mijn mail ( geloof dat... Lees meer

onterecht afschrijving

Klacht van op 28 november 2018 over International Card Services in de categorie Creditcards

Heb al 10 jaar een worldcard bij deze niksnutten. Onlangs werd er een bedrag afgescheven van een bedrijf waar ik 11 maanden geleden iets had besteld en betaald met mijn card. Nou wat deden ze moeilijk bij Visa: Nee meneer we kunnen... Lees meer

U heeft mij schriftelijk benaderd met de mededeling dat ik via mijn email adres niet bereikbaar zou zijn. Ik heb dit email-adres al jaren en ben niet van plan dit te gaan veranderen. Mijn email-adres is ingridbillmann@versatel.nl. Met vriendelijke groeten Ingrid... Lees meer