Klachten over International Card Services

International Card Services, beter bekend als ICS verschaft Visa en Mastercard credit cards. ICS heeft verschillende soorten credit cards zoals de World... Lees meer >

Statistieken van International Card Services in de categorie Creditcards

28 klachten gemeld
2.1 /10
12 stemmen
12

Tijdslijn

Limiet verhoging aanvraag zomaar verwijderd uit het systeem, omdat ze achterstand hebben met het verwerken van aanvragen. Ik iets te laat mijn arbeidscontract te uploaden, daarna vroegen ze een nieuwe loonstrook die ik gelijk heb geüpload. Zei kunnen wel analyse... Lees meer

ik krijg geen creditcard

Klacht van op 16 augustus 2019 over International Card Services in de categorie Creditcards

Goedendag heer of mevrouw IK heb jarenlang een card gehad, maar moest deze afsluiten i.v.m het oversluiten van mijn hypotheek. Nu wilde ik voor mijn vakantie weer een kaart hebben voor het geval er iets mocht gebeuren en voor het gemak bij... Lees meer

Wij zijn ontzettend kwaad en teleurgesteld over de slechte behandeling die ICScards ons heeft gegeven. Een probleem dat in onze ogen volledig is ontstaan door toedoen van ICScards, wordt vakkundig verschoven zodat het ons probleem is. Dit is mede... Lees meer

Niet inloggen!!!!

Klacht van op 26 juli 2019 over International Card Services in de categorie Creditcards

Het is al weken onmogelijk om in te loggen bij de BijenkorfICS mijn account. Cookies verwijderd een andere browser geprobeerd, niets werkt! Ik vind het schandalig!Wanneer wordt daar iets aan gedaan? Mvg N.H. ter Wisscha n_ter_wisscha@hotmail.com Lees meer