Klachten over International Card Services

International Card Services, beter bekend als ICS verschaft Visa en Mastercard credit cards. ICS heeft verschillende soorten credit cards zoals de World... Lees meer >

Statistieken van International Card Services in de categorie Creditcards

33 klachten gemeld
1.5 /10
26 stemmen
26

Tijdslijn

Compensatieregeling.

Klacht van op 13 april 2018 over International Card Services in de categorie Creditcards

Waarom krijg ik geen compensatie,terwijl mijn vrouw wel een terugbetaling heeft gehad.Ik heb jaren tussen de 15,16 en17 procent rente betaald en daarom vind ik dat ik compensatie moet hebben voor al die jaren veel te veel betaalde rente. Mijn vrouw... Lees meer

Creditcard van ICS wordt geblokkeerd zonder duidelijke reden, zonder op behoorlijke manier klant in te lichten en als ik daar melding van maak via helpdesk is daar geen enkel begrip. Wij zijn verhuisd maar kan in mijnics geen gegevens inzien.... Lees meer

Begin maart aanvraag creditcard gedaan, deze werd in eerste instantie afgewezen omdat mijn inkomen niet duurzaam genoeg zou zijn. Ik ben getrouwd, het inkomen van mijn man wordt niet meegenomen maar de huur wordt wel volledig op mijn salaris alleen... Lees meer

In het verleden hebben mijn man en ik verschillende ICS cards gehad. Allen op een Nederlands adres. We zijn kort geleden naar Oostenrijk verhuisd en hebben ICS daarvan verschillende malen op de hoogte gesteld. De laatste keer was op 16... Lees meer

Op 5 februari jl. heb ik mijn stukken geupload, zoals verzocht door ICS Cards, zodat zij kunnen beoordelen of ik de credit card die ik al jaren heb (met een gespreid betalen faciliteit) nog kan/mag behouden met dezelfde faciliteiten. Hoewel... Lees meer

3 weken geleden van ICS op een dag 2 brieven ontvangen. In de ene brief werd aangekondigd dat de faciliteit Gespreid betalen zal ingetrokken worden omdat ik bijna nooit gebruik van heb gemaakt.( Ik ben trouwens meer dan 20... Lees meer

ICS is wat mij betreft al net zo’n rotbedrijf als meerdere andere waar ik mee te maken heb gehad. Ik heb van ICS een negatieve codering gekregen. ICS heeft mij echter pas 6 dagen na het plaatsen van de A-codering... Lees meer