Klachten over International Card Services

International Card Services, beter bekend als ICS verschaft Visa en Mastercard credit cards. ICS heeft verschillende soorten credit cards zoals de World... Lees meer >

Statistieken van International Card Services in de categorie Creditcards

28 klachten gemeld
1.5 /10
27 stemmen
27

Tijdslijn

Onterechte afwijzing

Klacht van op 13 januari 2018 over International Card Services in de categorie Creditcards

Mijn man heeft visa aangevraagd via ICS en is afgewezen vanwege verschillende leningen die hij al zou hebben. Hij heeft geen enkele lening, geen negatieve BKR, niks wat tegen hem gebruikt zou kunnen worden. Een vaste baan en normaal inkomen.... Lees meer

Zo'n 2,5 jaar geleden is mijn credit card geblokkeerd, zonder dat ik hier van op de hoogte ben gesteld. Ik kwam erachter omdat ik geen geld meer kon opnemen. Ik heb het daar toen bij gelaten omdat ik ook niet... Lees meer

Bijenkorf card app werkt niet

Klacht van op 10 november 2017 over International Card Services in de categorie Creditcards

Daardoor kN ik geen bestellingen meer doen en dus ook geen e code genereren. Waarom melden jullie dit niet aan de klanten dat er bij de laatste update iets mis is gegaan , aldus een van jullie medewerkers. Lees meer

Credtit verstrekken aan studentem

Klacht van op 26 augustus 2017 over International Card Services in de categorie Creditcards

Mijn dochter heeft tijdens haar studententijd een creditcard bij ics aangevraagd.ze had geen vaste inkomsten, maar ze kreeg die card wel. Ze heeft hierdoor 2000 euro schuld opgebouwd. Inmiddels heeft ze een mooie baan. Ze betaalt elke maand haar keurig... Lees meer

Ik heb sinds een tweetal maanden een VISA prepaid card. Ik kreeg deze card echter maar niet geactiveerd. Tijdens mijn vakantie heb ik gebeld naar het 020 nummer. Toen heb ik te horen gekregen dat mijn card zal worden opgezegd vanwege... Lees meer