Klacht: Installatie ziggo next en modem

op 10 juli 2019 over Ziggo in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kreeg een mail dat de horizon box eruit gaat nu internet en tv complete pakket maandag 8 juli ontvangen. Installatie lukt niet omdat het niet omgezet was. Geen wifi want ip adres stond nog op de horizonbox ingesteld. Nu moet ik wachten tot maandag 15 juli tot de monteur komt. Ben er niet blij mee heb gezegd vrijdag 12 juli ben ik vrij kan de monteur dan komen maar dat jan niet moet dus een vrije dag opnemen. Ik ben al klant vanaf de chello periode

Gewenste Oplossing:

12 juli vrijdag dat de monteur dan langs komt dan kost het me ook geen vrije dag

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ziggo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ziggo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Makandra