Klacht: inleveren boeken

op 06 oktober 2017 over Iddink in de categorie Boeken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

langs deze weg wil ik mijn ongenoegen uitdrukken over de manier van werken bij IDDINK!
Mijn dochtertje is veranderd van school na 1 week en ik had 4 boeken die ze niet kon gebruiken en die ik dus weer wilde opsturen! alles ging goed tot ik bij een postpunt mijn boeken binnenbracht en bleek dat zij dit niet konden versturen naar iddink! Wat volgens jullie wel kon en geen probleem zou zijn. zij konden geen retourlabel aanmaken en waren ook niet te spreken over de manier van werken bij jullie firma!. 2 maal telefoon gedaan (vanuit Belgie). uiteindelijk naar postkantoor geweest en 18 euro betaald om op te sturen aub!!!!! Dit kan niet! we betalen al zoveel schoolkosten !

Gewenste Oplossing:

ik eis het geld terug dat ik bij postkantoor betaald heb!

Alle klachten die gemeld zijn door merelsierens