Klacht: Ingeven verkeerde familienaam

op 27 december 2017 over eDreams in de categorie Online Vliegtickets

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vanuit Belgie heb ik een vlucht geboekt van Bientiane naar Luang Braban. Naam De Paepe Hector en Hatsady zonder familienaam.. Op mijn papieren staat mijn nota goed maar eDreams heeft er een familienaam bijgezet.. Ik heb 20 dollar moeten betalen na veel geruzie met lao airlines want ik had normaalgezien een ander ticket moeten kopen door de schuld van eDreams..
Ik ben genoodzaakt mij in contact te stellen met de minister van consumentenzaken en Test – Aankoop om een klacht tov jullie te formuleren indien er geen compensatie komt..
Jammer dat jullie zo onprofesioneel zijn..
De paepe Hector
Dit wordt vervolgd

Gewenste Oplossing:

Finaniele compensatie.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over eDreams

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over eDreams nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Flori1900