Klacht: Info pluspakket zenders klopt niet !

op 01 juli 2016 over KPN in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Info pluspakket zenderlijst klopt niet. SyFy zend niet meer uit. Op de lijst staat hij er nog steeds! Ik heb dit gemeld en ze vonden het onzin van mij dat ik het door had gegeven. RESPECTLOOS en ik denk erover dit bij RADAR te melden! Ik vroeg om een schriftelijke bevestiging van het gesprek en dat werd zelfs geweigerd.

Gewenste Oplossing:

Ik wil een schriftelijke bevestiging van mijn klacht en excuses!!!!!

Het gesprek is opgenomen op 1-7-2016 via 0800-0402 !rond 14.00 uur

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over KPN

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over KPN nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Lynes