Klacht: Incident bij de Ah ambachtsgaaarde

op 17 april 2019 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag rond 16:55 was ik in de Albert Heijn Ambachtsgaarde te Den Haag. Ik was boodschappen aan het doen en toen ik een pakje Halal kaas wilde pakken viel bijna heel die schap met de plan ervan op mijn hoofd en nek. Nu heb ik erg pijn. De medewerkers zagen het gebeuren en kwamen niet eens vragen of het met mij gaat! Daarom wil ik zsm een klacht indienen.

Groet,

Sara

Gewenste Oplossing:

Ik wil op z'n minst een vergoeding want dit is niet normaal en onprofessioneel.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Saar Sam