Klacht: IMS service is gestopt meling na software update

op 25 september 2017 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb gisteren een software update voor mij GalaxyA3 geïnstalleerd. Vanaf dat moment krijg ik elke twee seconden een melding “IMS Service is gestopt”. Ik kan bijna niets meer doen met mijn telefoon, omdat deze melding steeds weer verschijnt. Heb al caches geleegd, maar dat helpt niets. Ik wil niet terug naar fabrieksinstellingen want dan ben ik uren bezig om alles weer goed te krijgen. Graag met spoed een oplossing!

Gewenste Oplossing:

Als de melding is verdwenen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door walmon