Klacht: IMS Service

op 03 oktober 2017 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Om de paar seconden verschijnt de uiterst irritante pop-up “IMS Service is gestopt”

Gewenste Oplossing:

Aangezien het probleem ontstaan is als gevolg van een update vanuit Samsung, ben ik pas tevreden als Samsung dit ook zo spoedig mogelijk weer oplost, wellicht door middel van een volgende, corrigerende, update. In ieder geval dient de overlast voor mij als klant tot het minimum beperkt te worden!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Thevince55