Klacht: Illegaal contract afsluiten

op 11 september 2018 over BelDigitaal in de categorie Vaste Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Er is in meijuni gebeld naar het bedrijf waar ik als manager werk. Het was een persoon van Beldigitaal die informeerde over de ‘overstap’van KPN naar Beldigitaal. Ze vroeg nog naar de baas en wie er bevoegd was om deze overstap ta maken. Ik had aangegeven dat ik daarvoor niet bevoegd was en dat mijn baas niet aanwezig was. Ze zei dat het geen probleem was en vervolgde haar verhaal over de overstap en dat wij niks zouden merken van deze overstap. Onderhand is mijn baas niet te vrede over dit hele verhaal want hij betaald aan KPN wel nog voor internet en zou graag nog telefoon kosten bij KPN doen. Hij weigert ook te betalen aan Beldigitaal omdat hij nooit mensen heeft gesproken van dit bedrijf.

Gewenste Oplossing:

Ik zal te vrede zijn wanneer er duidelijkheid is vanuit Beldigitaal wat er precies is afgesloten en dat ze erkennen dat er illegaal een contract is afgesloten met iemand die daar niet voor bevoegd is.

Alle klachten die gemeld zijn door KirstenBreve