Klacht: Ikea best deurtjes scheef

op 01 september 2018 over IKEA in de categorie Woonwarenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste Ikea,

Aangezien ik zelf geen handige klusser ben, heb ik mijn “klusvrienden” ingeschakeld. Echter, bij het volledig volgen van de beschrijving blijven wij steken op het vervelende feit van scheve deurtjes. Hier baal ik enorm van omdat mijn verwachting was dat dit meubel van €340,- goed zou zijn.

Nu heb ik een eerdere zelfde klacht gelezen, waarvan het probleem is opgelost (door een meer volledige beschrijving) van de scharnieren. Graag ontvang ik de oplossing. Zit nu met karton onder de deurtjes zodat de zwaartekracht geen schade aan zal richten.

Mvg,

Eva

Gewenste Oplossing:

Indien oplossing gegeven wordt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over IKEA

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over IKEA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Eva029