Klacht: Ik word gestalkt door Bosch bedding

Jeram op 06 februari 2017 over BoschBedding in de categorie Bedden

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Enkele weken geleden kocht ik een bed hier. De levertijd zou 2 a 3 weken zijn. Dit was heel belangrijk aangezien ik elk moment kan bevallen. Uiteindelijk hoorde ik helemaal niks meer van Bosch Bedding en heb ik een bed besteld bij wehkamp (deze was er de volgende dag al). Netjes mijn bestelling via mail geannuleerd en tot mijn grootste verbazing werd ik opeens gemaild en gebeld door dit bedrijf dat ze op 14 februari het bed komen bezorgen. Ik dus weer aangegeven het bed te willen annuleren. Maar nee ipv een bevestiging word ik weer drie keer gebeld en gemaild met de mededeling dat ze antwoord willen of ze het dan kunnen bezorgen. Ik word er moe van aangezien ik nu ook ’s avonds word lastig gevallen.

Gewenste Oplossing:

Als Bosch Bedding mij gewoon lekker met rust laat

Alle klachten die gemeld zijn door