Klacht: Ik wil die kaart niet

op 13 september 2016 over Crown Card in de categorie Waardebonnen- en voucher aanbieders

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op vakantie benaderd en in de zg vakantiemodus de beller aangehoord. Heb vorige week aangegeven dat ik toch van de kaart af wil zien. Heb geen idee wat het eigenlijk inhoud. Nu krijg ik te horen dat ik 4 dagen te laat ben om op te zeggen. Destijds toegestuurde link werkte overigens ook niet…

Gewenste Oplossing:

Na opzegging van die zooi!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Crown Card

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Crown Card nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Stefan Klaasen