Klacht: Ik kom mijn account niet meer op

op 13 juni 2018 over Instagram in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb nu sinds 2 weken een nieuwe telefoon maar met een ander telefoon nummer. Nu heb ik op mijn account tweestatps verivicatie aan staan maar die stuurt dus een 6 cijferige code naar mn oude nummer terwijl ik dat nummer dus niet meer gebruik. Hoe kom ik hier van af???

Gewenste Oplossing:

Ik ben pas tevreden als mijn tweestaps verivicatie er van af wordt gehaald

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Instagram

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Instagram nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Gewoon21