Klacht: Ik heb Ziggosport en tvplus opgezegd en ben gelijk afgesloten hiervan

op 27 september 2017 over Tele2 in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb per 13-9 bovenstaande opgezegd en kon de volgende dag al niet meer naar deze programma’s kijken. En nu zie ik dat er een maand opzegtermijn voor is dus ik kan niet meer kijken maar moet blijkbaar dan nog wel een maand betalen? En het is inmiddels ook al de 26e..

Tele2 is ook amper te bereiken. Ik heb graag contact via de mail maar dat is onmogelijk. Heb al een x een klachtenformulier ergens voor ingediend maar toen ook geen antwoord gekregen vandaar nu maar gelijk hier mijn klacht..

Gewenste Oplossing:

Als ik nog een maand moet betalen voor bovenstaande, wil ik ook nog een maand aangesloten worden. Helaas kan ik hier geen 2 foto's plaatsen dus heb ik alleen een foto van Ziggosport geplaatst.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tele2

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tele2 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door geengedoe