Klacht: Ik heb een afzet abonnement

op 13 september 2016 over Vodafone in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bij het afsluiten van mijn abonnement is mij gezegd dat de “iPhone” er gratis bij zat, maar niets blijkt minder waar. Het is dus eigenlijk een afbetaling per maand wat bij mijn abonnement kosten is gerekend, zonder dat dit vermeld is geweest. Als ik dat had geweten, dan had ik niet voor het toestel gekozen, want ik had nog een prima iPhone. Dan had ik nu minder per maand moeten betalen.
Als ik er nu achter vraag, dan doen ze net of hun neus bloed.

Gewenste Oplossing:

Als mijn abonnement ongeldig wordt verklaard of als ik een bepaald bedrag terug krijg ter compensatie.
Liefst ga ik naar een andere provider, want klantvriendelijk vind ik ze nou ook niet echt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vodafone

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vodafone nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door LJ de Brouwer