Klacht: ik gebruik mijn simkaart nog niet en ze stuuren een rekening van meer dan 200 euro

op 07 januari 2014 over Simpel in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik gebruik mijn simkaart niet die opgestuurt heb gekregen wand ik heb nog een andere provider ze hebben mij hier over gebeld dat ik van simpel een goedkopere abonomend zal krijgen maar bij een ander gaat de betaaling pas in als je simkaart activeert

Gewenste Oplossing:

als ik die simkaart trug stuur naar simpel en dat ze de rekening ongedaanmaken

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Simpel over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Simpel in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Simpel een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Simpel

Heeft op 07 januari 2014 om 11:28 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste klant,

Vanaf de datum dat u een bestelling plaatst via de website of telefonisch heeft u 14 dagen de tijd om de bestelling te annuleren. Op het moment dat de simkaart wordt verzonden gaat uw abonnement in. Als de annuleringstermijn ruimschoots verlopen is kunt u de simkaart niet meer terugsturen naar ons.
Mocht u nog vragen hebben hoor ik het graag. Deze kunt u ook doorgeven op anna@simpel.nl, dan wordt u zo spoedig mogelijk verder geholpen.

Met vriendelijke groet,

Simpel klantenservice

Alle klachten die gemeld zijn door pversluijs