Klacht: ik ben niet tevreden met wsg en ook niet met mijn kontakt persoon

op 17 maart 2016 over William Schrikker Stichting in de categorie Zorginstellingen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn zoon s autistisch en school en ook mijn kontakt persoon hebben mij verteld dat hij moet thuisblijven dat was een week geleden tot nu toe heb ik als ouder geen enkele nformatie warom moet mijn zoon thuisblijven mijn kontakt person heeft ook begeleiding stopgezet zij heeft mij niet geinformeert wat is de reden waneer kan mijn zoon weer terug naar school warom is begeleiding gestopt niks!!!ik heb er echt genoeg van ik will van andere instantie hulp krijgen niet van wsg! Het is echte terreur ik heb kontakt met leerplichtambtenaar met onderwijsinspectie niemand will mij helpen en ik heb recht om te weten wat er gaat gebeuren met mijn kind warom moet elke instantie liegen tegen ouders NEGEREN OUDERS???altijd dossiers schrijven die helemaal niet waar zijn

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik word gehoord als mijn zoon naar school gaat als niemand tegen mij liegt en informatie achterhoudt als mijn familie word met rust gelaten geen stres voor ons veroorzaakt dan ben ik tevreden

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over William Schrikker Stichting

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar William Schrikker Stichting over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over William Schrikker Stichting nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door William Schrikker Stichting in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat William Schrikker Stichting een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

William Schrikker Stichting

Heeft op 02 mei 2016 om 11:14 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte mevrouw Besinova, hartelijk dank voor dit signaal dat u op 17 maart 2016 heeft verzonden. Wij nemen uw melding uiteraard serieus en zo snel mogelijk in behandeling. Op korte termijn nemen wij contact met u op om met u in gesprek te gaan. Met dank en met vriendelijke groet, William Schrikker Groep

Alle klachten die gemeld zijn door danko